2016年3月14日:獨立電影《愛‧打卡 》免費放映會

 In Uncategorized

Angie小帕的電影項目《愛·打卡》內容是講社交網絡和現代愛情。片場是純素的,就是說道具,工作人員和演員的三餐都是素食。這獨立電影辛苦經營了超過兩年,終於會3月14日,12點,在香港國際影視展上首次公開亮相,歡迎大家來看,免費入場 。溫馨提示:觀賞電影是免費,但FILMART是收費的展覽。

 Filmmart 《愛‧打卡 》免費放映會

詳情和報名:http://www.meetup.com/vgirlsclub/events/229500403/

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search